ΝΑΥΣ

May 24, 2024
ESG Shipping Awards International 2024: Αριστεία στην Παγκόσμια Ναυτιλιακή Βιομηχανία

Τα ESG Shipping Awards International 2024 πραγματοποιήθηκαν στις 20 Μαΐου, τιμώντας τα εξαιρετικά επιτεύγματα και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες στην παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Grand Hyatt στην Αθήνα, σηματοδότησε άλλη μια χρονιά εορτασμού των ναυτιλιακών εταιρειών παγκοσμίως που επιδεικνύουν εξαιρετικές βέλτιστες πρακτικές στον τομέα του Περιβάλλοντος, της Κοινωνίας και της Διακυβέρνησης (ESG). Τα ESG Shipping Awards 2024 International σηματοδοτούν μια πρωτοποριακή ελληνική πρωτοβουλία, την πρώτη εκδήλωση του είδους της παγκοσμίως, που καθιερώθηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Ναυτιλίας και το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Οι νικητές προέρχονταν από διαφορετικές περιοχές και διάφορες ναυτιλιακές επιχειρήσεις, αναδεικνύοντας τον παγκόσμιο αντίκτυπο των προσπαθειών βιωσιμότητας σε ολόκληρο τον κλάδο. “Τα ESG Shipping Awards είναι κάτι περισσότερο από μια τελετή απονομής βραβείων”, σημείωσαν η Έλενα Αθουσάκη και η Κατερίνα Σταθοπούλου. “Είναι μια πλατφόρμα αναγνώρισης, συνεργασίας και ανταλλαγής γνώσεων, που οδηγεί τη ναυτιλιακή βιομηχανία παγκοσμίως προς ένα πιο βιώσιμο και ευημερούν μέλλον”.

Το Τιμητικό Βραβείο απονεμήθηκε στον κ. Emanuel Grimaldi Πρόεδρο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, για τη σημαντική συμβολή του στην προώθηση της βιωσιμότητας στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Το Βραβείο Αναγνώρισης Ιδιωτικής Φιλανθρωπίας απονεμήθηκε στους κ.κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο & Γιώργο Αγγελόπουλο προς τιμήν της αξιοσημείωτης αφοσίωσής τους στις φιλανθρωπικές προσπάθειες και της ακλόνητης δέσμευσής τους για την παροχή στήριξης στους πληγέντες από την καταιγίδα Daniel στην περιοχή της Θεσσαλίας.

RELATED ARTICLES

Maritimes.gr
April 19, 2024
ELNAVI
February 22, 2024
ELNAVI
April 5, 2024